test foto 2

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Directie

De directie van Brand New Job bestaat uit vier leden:

frank

Frank Berends
Bachelor in HR. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven waarvan de laatste vijftien jaar als internationaal directeur Human Resources.Naast zijn veeljarige ervaring met individuele outplacement trajecten, sinds begin jaren negentig met grote regelmaat eindverantwoordelijk geweest voor grote (groeps) outplacement/replacement trajecten.Tijdens zijn loopbaan was hij actief in; Levensmiddelenindustrie, FMCG, Bouw, Entertainmentindustrie, reïntegratie branche, Overheid, Onderwijs (TU Delft), Offshore, en Telecom.

 

stevenSteven Tolsma Bedrijfskundig ingenieur. Hij heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven, ondermeer als loopbaan adviseur, accountmanager en salesmanager. In 2000 is hij gestart als zelfstandig ondernemer.Vanuit zijn eigen trainingsbureau heeft hij training en coaching verzorgd op het vlak van effectieve communicatie, sales, onderhandelen, presenteren en solliciteren.Sinds 2005 is hij directeur/eigenaar van een succesvol werving- en selectiebureau dat zich onderscheidt door videopresentaties van kandidaten die een snellere en betere match tot gevolg hebben.

 

Foto Niels HovestadNiels Hovestad
Master in Bedrijfskunde. Beschikt over ruime ervaring, de laatste jaren als Directeur Marketing, Communicatie en Business Development in de financiële sector. Hij werkte o.a. bij KPN, Deloitte en VvAA. In 2014 sloot hij aan bij Brand New Job als commercieel directeur.

 

 

Foto Cees OppelaarCees Oppelaar
Drs onderwijskunde en organisatieontwikkeling. Heeft ruim 30 jaar ervaring als consultant, trainer en accountmanager in productiesector, logistiek, dienstverlening en onderwijs. De laatste 6 jaar actief in de zorgsector in alle geledingen. Daarbij ligt het accent op het oplossen van boventalligheidsvraagstukken. De methodiek hierbij staat borg voor uitstekende resultaten die een opvallende plaats in de outplacement-markt hebben. Cees is verantwoordelijk voor klanten binnen de zorgsector.