• foto4
  • iStock_000016554134_Double-2
  • test foto 2
  • bnj7
  • bnj8

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Over Brand New Job

Samen met ons team van ervaren professionele coaches en trainers leveren wij het afgesproken resultaat binnen de gestelde termijnen, we zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.

Het initiatief om met deze onderneming te starten is een direct gevolg van de economische recessie.

Outplacement is weliswaar een fenomeen dat al meer dan dertig jaar bestaat in Nederland maar de wijze waarop dit in praktijk wordt uitgevoerd is in onze optiek erg procesgericht en in onvoldoende mate resultaatgericht.

Wij hebben een succesvolle formule ontwikkeld waarmee we snel en goed in kunnen spelen op de bestaande vraag naar resultaatgericht outplacement. Hierdoor zijn wij ook in staat om afspraken over resultaten te maken voor onze dienstverlening.

De coaches

almostgotthejobBrand New Job werkt samen met meer dan twintig professionele coaches verspreid door Nederland, van Groningen tot en met Limburg en van Noord-Holland tot en met Zeeland. Deze coaches onderscheiden zich door een goede combinatie van mensgerichtheid en resultaatgerichtheid. Onze coaches hebben allen meer dan tien jaar ervaring in persoonlijke coaching enerzijds en arbeidsbemiddeling anderzijds. Onze coaches zijn succesvol omdat zij oog hebben voor het persoonlijke verhaal en de zorgen en emoties die gepaard gaan met ontslag. Maar anderzijds zijn zij resultaatgericht en actief betrokken bij het vinden van de nieuwe baan.

Wilt u kennismaken met een professionele coach bij u in de buurt? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen snel contact op.

De directie

De directie van Brand New Job bestaat uit vier leden.
Klik hier voor een nadere kennismaking.

outplacement-checklist