bnj3

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Testimonials

Brand New Job heeft mij op kundige en prettige manier gecoached. Mijn coach voorzag mij van een aantal nuttige do’s and don’ts waardoor ik goed beslagen ten ijs kwam. En het resultaat: Ik kreeg de baan!

Onzettend bedankt voor jouw support!
Menno, rayonmanager tandtechniek

———————————————————————————————————————————-

Nadat ik mijn zelfvertrouwen een beetje kwijt was geraakt door een aantal afwijzingen, heb ik besloten om de sollicitatietraining bij Brand New Job te gaan doen. Ik heb tijdens deze training enorm veel tips en feedback gekregen en dit heeft mijn zelfvertrouwen enorm gestimuleerd. Na de training kon ik hiermee meteen aan de slag en ook merk ik een enorm verschil tussen de gesprekken die ik voor en na de training heb gedaan. Kortom, ik zou het iedereen aanraden die met hetzelfde probleem zit.

en 2 weken later…

Je raadt nooit wat ik vrijdag te horen heb gekregen: Ik ben aangenomen en mag woensdag al beginnen!!! Ik ben echt super blij en de training heeft dus echt z’n vruchten afgeworpen!!!

Nogmaals hartstikke bedankt voor alles!!!
Ilse,  financieel medewerker Universiteit van Wageningen

———————————————————————————————————————————-

In de zomer van 2012 kwam ik zonder werk te zitten. Mijn oude werkgever bood mijn een outplacementtraject aan. Deze begeleiding heb ik mogen ontvangen van Brand New Job. De begeleiding die ik hier heb ontvangen heb als zeer prettig ervaren. Door de hulp die ik gekregen heb, heb ik mijn curriculum vitae aantrekkelijker kunnen maken. De voorbereiding op een gesprek heeft mij goed gedaan. Samen vragen bedenken en deze oefenen zorgde ervoor dat ik een gesprek zekerder inging. Daarnaast heb ik met hulp een presentatie gemaakt waarin ik mij profileerde. Met hulp van Brand New Job wist ik de juiste informatie te verwerken. Door de hulp van Brand New job heb ik mij kunnen profileren en heb ik nu een nieuwe uitdagende baan gevonden.

Marijke, leerkracht basisonderwijs

———————————————————————————————————————————-

“En toen lukte het me om de baan te vinden die ik wilde.”

Ook ik kwam voor het feit te staan dat zo velen momenteel overkomt: je raakt je baan kwijt.

Vol goede moed ga je aan de slag om snel een nieuwe functie te vinden. Het liefst één waar je blij van wordt en waarbij je het niet alleen voor het inkomen doet. Helaas, teleurstelling na teleurstelling volgde. Maar ik doe het toch goed? Ik weet toch wel hoe ik moet solliciteren? Het is inderdaad een slechte tijd maar het moet toch kunnen om een nieuwe baan te vinden?

Brand New Job heeft mij geïnspireerd in te zien welke aspecten van het solliciteren ik kon verbeteren: hoe ik creatiever kon zijn, hoe ik nieuwe kansen kon creëren en hoe ik zichtbaarder en succesvoller op de arbeidsmarkt kon zijn. En ja, daarmee moet je uit je comfort zone durven treden, maar oefening baart kunst.

Kijkend naar wie jij bent en wat jouw capaciteiten en vaardigheden zijn, zoekt hij (samen met jou) naar een concrete en succesvolle werkwijze die aansluit bij jouw persoonlijkheid. Ik ben Frank zeer dankbaar voor de inzichten die hij mij heeft gegeven en de motivatie die hij weer terugbracht. Dankzij zijn feedback heb ik nieuwe kansen weten te creëren die me naar de baan leidde die ik wilde.

Monique, trainer patientenorganisatie

———————————————————————————————————————————-

Tijdens mijn sollicitatie activiteiten heeft Brand New Job mij uitermate perfect geholpen. Het maken van een cv en voorbereiden op gesprekken, hoe stel je de juiste vragen tijdens een gesprek, hoe wordt je gevonden op LinkedIn en hoe kom je onder de aandacht bij een recruiter.

Een ieder die iemand zoekt met kennis van zaken kan ik Brand New Job aanbevelen en met de garantie dat je een baan vindt.

Radjin, winkelmanager
———————————————————————————————————————————-

Vanwege een reorganisatie kwam ik bij Brand new job terecht, en had een gesprek met mijn “coach”, in die periode was mijn wereld somber en ik had geen vertrouwen meer in mensen, maar één gesprek heeft mij laten zien dat niet alles somber was.

In dit gesprek hebben we duidelijke afspraken gemaakt en onder zijn begeleiding ben ik aan het werk gegaan om mijn cv, brieven en gesprekstechnieken te verbeteren. Echt alles wordt aangepakt.

Met zo’n aanpak is het vinden van een nieuw baan een kwestie van tijd.

Met positieve feedback gaat een mens anders denken, dat heb ik zelf ervaren, omdat alle positieve dingen worden opgemerkt en benoemt. En het meest bijzonder is dat de deuren van Brand new job, altijd voor je open staan, al is het na werktijd of in het weekend, je heb altijd een luisterende oor, en krijgt je altijd een advies die je verder helpt.

Door de begeleiding van Brand new Job heb ik nu een baan waar ik dagelijks met plezier naar toegaat, ik ben nu super positief, en meer betrokken bij mijn werk dan ooit ervoor.

Bedankt Brand New Job!
Alan, Projectcoordinator Energie

———————————————————————————————————————————-

Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op de sollicitatietraining van Brand New Job. Het was erg verhelderend. Het prettige aan deze training is dat het persoonsgericht is; ik heb advies op maat gekregen. Fantastische tips en adviezen in een prettige sfeer.

Anniek, Orthopedagoge

 

———————————————————————————————————————————-

Februari 2012 raakte ik werkloos. In drieendertig jaar werkervaring maar een keer echt gesolliciteerd en verder altijd voor een functie gevraagd. Ik pakte de traditionele manier van solliciteren op door brieven te versturen. Ik kwam er al snel achter dat dit niet ging werken. Afwijzingen en zelfs geen reacties van werkgevers mogen ontvangen. Ik dacht dit moet anders, ik heb hulp nodig.

Ben vervolgens op internet gaan zoeken naar een loopbaancoach. Een aantal websites bezocht waaronder die van ‘Brand New Job’. Op de een of andere manier bleef deze website en naam tijdens mijn zoektocht hangen. Na een aantal dagen de knoop doorgehakt en telefonisch contact opgenomen.

Ik kreeg Frank aan de telefoon. Tijdens het gesprek merkte ik dat het klikte en ben persoonlijk bij hun langs gegaan. Ook dit gesprek gaf mij het gevoel bij de juiste club te zijn. We hebben dan ook afgesproken dat ze mij zouden begeleiden in mijn zoektocht naar een nieuwe functie.

De zoektocht zou ongeveer drie tot zes maanden duren. Deze werd gelukkig ingekort naar een maand. Toen had ik al een nieuwe functie.  Met de methode die zij gebruiken leer je jezelf goed kennen. Ook merk je wat een goede CV kan uitmaken. Mijn traditionele CV werd overboord gezet en aangepast naar een vernieuwde versie. Het gebruik van Linkedin en het persoonlijk maken van het tonen van interesse voor een functie heeft hier ook zeker bij geholpen.

Hoewel het een financiele investering is krijg je er ook genoeg voor terug. Brand New Joby, jullie waren iedere cent waard.

Sandy,  manager Backoffice

———————————————————————————————————————————- 

BrandNewJob heeft mij uit de put geholpen. Eerst hebben wij een strategie bepaald, en van daaruit ben ik gaan werken aan het vinden van een nieuwe baan. Ik zeg wèrken aan een nieuwe baan want werken moet je zeker! Het was af en toe zwaar, maar Brand New Job bleef altijd in mij geloven. Vooral de eerste weken heeft hij mij stap voor stap geholpen met het maken van een nieuw C.V. en allerlei profielen op internet. LinkedIn is in mijn geval een belangrijke tool gebleken. Toen uiteindelijk ook de zoekprofielen op de job-sites in orde waren zijn wij samen op zoek gegaan naar mijn passende baan. Ik ben door BrandNewJob gecoacht in het voeren van telefoongesprekken want daar had ik wat moeite mee. Na een tijdje hebben wij wat aanpassingen gedaan in de profielen en toen stroomden de eerste uitnodigingen voor gesprekken binnen. Al snel bleek dat ik ook hier wat hulp kon gebruiken vanuit Brand New job. Uiteindelijk resulteerde dat in mijn huidige aanstelling als all round ICT beheerder. 

BrandNewJob heeft gezorgd voor de tools en ondersteuning, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Vooral in het begin is het allemaal onwennig en nieuw voor iemand die nooit echt gewerkt heeft aan sollicitaties, maar BrandNewJob heeft zeker de expertise om je daarmee te helpen. Ik dank daarom BrandNewJob voor de hulp die zij mij hebben geboden. In het bijzonder Frank die mij, ook al belde ik hem op de meest onmogelijke tijdstippen of met de grootste wanhoop, steevast te hulp schoot.

Louis, ICT beheerder

———————————————————————————————————————————-

Vanaf  1 augustus a.s. heb ik een nieuwe baan.

De sollicitatietraining van Brand New Job heeft mij hierbij zeker geholpen. In de eerste plaats de voorbereiding en het oefenen met diverse vragen tijdens het trainingsgesprek. Hierbij vond ik de aanpak prettig. Direct en met humor. De voorbeelden die werden gegeven vond ik erg duidelijk. De tips om mijn brief en CV te verbeteren waren verhelderend. De “STAR” methode heb ik gebruikt om enkele vragen voor te bereiden voor de sollicitatiegesprekken. Tevens heb ik de meeste gestelde vragen doorgenomen en beantwoord voor mijzelf. Door deze voorbereiding kon ik mij concentreren op het gesprek en vragen stellen waar dat gewenst was. Hierdoor ontstond er een levendig gesprek en geen eenrichtingsverkeer. Ook de afsluiting van ik het gesprek kon ik beïnvloeden door de tips!

Bedankt, ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe baan.

Hartelijke groet, Martin Janmaat

———————————————————————————————————————————-

Nadat ik te horen had gekregen dat mijn contract niet verlengd zou worden ben ik direct gaan solliciteren. Echter zonder veel succes. Telkens was ik 1 van de honderden sollicitanten en was er constant een beter passend profiel bij de functie. Na een gesprek met Steven van Brand New Job waarin hij mijn CV verbeterde en mij een aantal concrete tips gaf, begonnen bedrijven mij te vinden en was ik niet meer 1 van de honderden, maar de kandidaat. Binnen enkele weken had ik diverse gesprekken gehad en kon ik kiezen uit 3 banen. Dankzij de tips van Steven hebben deze 3 banen mij gevonden.

Groet, Bas, accountmanager Telecom