iStock_000016554134_Double-2

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Outplacement Deltalloyd bij Brand new Job

 

Werkloos?Delta-Lloyd-Logo-2012-Cyaan

Bent u werkloos of raakt u binnenkort werkloos?

Maakt u zich zorgen over de betaling van uw hypotheek?

Wilt u hulp bij het vinden van een nieuwe baan?

Brand New Job begeleidt u op een doelgerichte manier binnen 4-6 maanden naar een nieuwe baan.

 

Brand New Job helpt u aan nieuwe baan

Afgelopen jaar heeft Brand New Job 90% van haar klanten aan een nieuwe baan geholpen. Wellicht denkt u ook: “Kom ik weer aan het werk in deze slechte arbeidsmarkt, ben ik niet te oud, ben ik nog wel interessant voor een nieuwe werkgever of ben ik niet veel te duur?”

Logische gedachten, maar Brand New Job heeft positievere ervaringen. Brand New Job heeft een methodiek ontwikkeld die meer kansen biedt.
Dankzij een goede voorbereiding, wekelijkse afspraken, concrete stappenplannen en een uitgebreid netwerk gaan we gerichte kansen creëren om u weer aan het werk te helpen.

Wij beschikken over twintig professionele coaches verspreid door heel Nederland, dus ook een coach bij u in de buurt. Zij staan garant voor een persoonlijke en professionele begeleiding naar de nieuwe baan.

Een traject bij Brand New Job duurt vier tot maximaal zes maanden. Belangrijk onderdeel hierbij is het wekelijkse contact dat u met uw coach heeft. Ook buiten de vaste contactafspraken is de coach telefonisch bereikbaar voor advies.

Programma sollicitatietraject

U leert bij Brand New Job professioneler solliciteren:

 • Hoe ziet de moderne brief en het CV er uit?almostgotthejob
 • Hoe bereid u zich voor op het sollicitatiegesprek?
 • Welke vragen kunt u verwachten van de interviewer? (STAR)
 • Hoe kunt u zich onderscheiden ten opzichte van andere sollicitanten?
 • De elevator pitch; hoe vertelt u in 1 minuut wat uw kwaliteiten zijn?

We besteden veel aandacht aan het voeren van een goed sollicitatiegesprek. Zenuwen spelen vaak een rol en non-verbale communicatie is van grote invloed.

 • Hoe komt u over op een ander?
 • Hoe kunt u het gesprek soepel laten verlopen?
 • Hoe gaat u om met vragen waar u geen antwoord op weet?
 • Door middel van praktische oefening en concrete tips leren wij hoe u een goed sollicitatiegesprek voert.

Zoveel mogelijk kansen creëren

Wanneer u weet hoe u professioneel moet solliciteren, is het zaak zoveel mogelijk kansen te creëren. Brand New Job helpt bij het vinden van leuke vacatures en ontmoeten van de juiste mensen!

 • De arbeidsmarkt wordt in kaart gebracht. Waar liggen uw kansen en op welke vacatures kunt u zich het beste richten? Wij kennen de uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus die u kunt inschakelen bij uw zoektocht. Tevens weten wij welke banensites op internet de grootste kansen voor u bieden.
 • Het onderwerp ‘netwerken‘ wordt uitgebreid behandeld, u leert hier wat netwerken is en hoe u dit succesvol kunt inzetten.
 • De rol van “Sociale Media” zijn steeds belangrijker geworden bij solliciteren, zoals Twitter, LinkedIn en Facebook. Uw LinkedIn profiel wordt opgesteld of verbeterd en we leren hoe u op een slimme manier in contact komt met de juiste mensen.
 • In ons online planning- en administratiesysteem kunt u gemakkelijk en snel al uw sollicitaties bijhouden. Zo behoudt u overzicht van al uw lopende sollicitaties en openstaande acties.

Uw succes is ons succes!

Het vinden van een nieuwe baan is topsport, de competitie is pittig. Tijdens de wekelijkse gesprekken met uw coach krijgt u zinnig en toepasbaar advies over het sollicitatieproces en maken we concrete afspraken over de voortgang. We hebben met elkaar een doel voor ogen: met succes die nieuwe baan bemachtigen!

Als u er klaar voor bent, starten we volgende week !
Graag vernemen wij uw reactie om de mogelijkheden door te spreken.

Wij zijn bereikbaar op 030-6777662

of per mail via deltalloyd@brandnewjob.nl