bnj3

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Brand New Job verzorgt loopbaan begeleidingstrajecten door heel Nederland. Wanneer een medewerker vastloopt in zijn of haar werk, kan dit diverse oorzaken hebben. Of het nu gaat om de werkdruk, de werkrelatie met een manager, een organisatieverandering of persoonlijke omstandigheden, een loopbaan begeleidingstraject van Brand New Job is maatwerk.

mensen6Loopbaan begeleidingstraject

Het loopbaan begeleidingstraject start met een intakegesprek om de vraagstelling en doelstelling te bepalen. Na dit intakegesprek maken wij een offerte voor een loopbaan begeleidingstraject gespecificeerd naar looptijd en aantal bijeenkomsten.

 

Vragen bij loopbaan begeleiding:

  • Ik heb een leidinggevende waarmee ik niet door een deur kan, hoe ga ik hier mee om?
  • Ik voel me gekleineerd op mijn werk, niet serieus genomen. Wat kan ik doen?
  • Hoe ga ik om met de hoge werkdruk en stress die ik ervaar?
  • Wat moet ik doen nu een reorganisatie voor de deur staat?
  • De spanning op de afdeling is te snijden, hoe ga ik hier mee om?
  • Waarom wordt mijn functioneren als onvoldoende beoordeeld?


Loopbaan coaches met ervaring

De loopbaan coaches van Brand New Job hebben allemaal meer dan tien jaar ervaring in het coachen van medewerkers op diverse vraagstukken. Onze trajecten zijn persoonlijk en resultaatgericht. Met oog voor de persoonlijke wensen en beperkingen van medewerkers willen wij altijd een stap verder komen in de persoonlijke ontwikkeling van een medewerker.

Onze coaches vertellen niet wat een medewerker moet doen, dat bepaalt een medewerker uiteindelijk zelf. Onze kracht ligt in het stellen van de juiste vragen ter bewustwording van de situatie en de mogelijkheden die de medewerker in die situatie heeft. In overleg werken wij toe naar een gewenst doel van het loopbaan begeleidingstraject en een plan van aanpak om daar te komen.