bnj3

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Outplacement

Het doel van outplacement is boventallig geworden medewerkers door een optimale coaching en ondersteuning goed en snel te bemiddelden naar een nieuwe functie buiten uw organisatie. Wij richten ons uitsluitend op outplacement als gevolg van het feit dat werkgever en werknemer geen toekomst meer zien in het voortzetten van de samenwerking, bijvoorbeeld door een:

  • verstoorde relatie
  • reorganisatie
  • doodlopend spoor in huidige functie

Wij noemen dit proces ‘replacement’ (herplaatsen).

In plaats van een uitgebreid en langdurig outplacement traject van zelfanalyse en heroriëntatie richten wij ons vrijwel direct op het vinden van een nieuwe werkkring. Er wordt niet ‘gepamperd’, indien noodzakelijk hanteren wij een confronterende aanpak en spelen een actieve rol in het wegnemen van belemmeringen.

 

Wat zijn de voordelen van Outplacement?

Voordelen voor medewerkers:

De medewerker heeft direct een onafhankelijke sparringpartner, de professionele Brand New Job coach. Deze coach vergroot, aan de hand van een helder programma, de kennis en vaardigheden van de medewerker met als doel de positie van de medewerker op de arbeidsmarkt te optimaliseren. Hierdoor heeft de werknemer een duidelijk betere uitgangspositie om snel en goed een andere werkkring te vinden.

Voordelen voor werkgevers:

De werkgever bespaart tijd en energie door het outplacement aan Brand New Job uit te besteden. Hierdoor kan de werkgever zich op de kernactiviteiten richten in de wetenschap dat Brand New Job een vertrouwde partner is om het outplacement proces succesvol te realiseren.

 

Transparant en resultaatgericht outplacement

Wij bieden u de mogelijkheid om uw medewerker waarmee het dienstverband eindigt van een nieuwe toekomst te voorzien. Wij werken daarbij volgens een helder stappenplan, waarbij ieder week afspraken worden gemaakt en resultaten worden geboekt. De werkgever wordt geinformeerd over de vorderingen die binnen het outplacement traject worden gemaakt. Geen eindeloze praatsessies, maar doelgerichte stappen om binnen maximaal zes maanden aan die nieuwe baan te komen.

Kosten van een outplacement traject

Voor een outplacement traject brengen wij een vast bedrag per persoon in rekening. Voor groepsoutplacement leveren wij maatwerk.

  • Wij werken tegen een vast all-in tarief, afhankelijk van de duur en intensiteit van het outplacement traject.
  • Binnen zes maanden een nieuwe baan
  • Met resultaatgarantie

outplacement-checklist