bnj8

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Outplacementkosten

De kosten van een outplacement traject zijn afhankelijk van de duur en intensiteit van het traject.
Normaliter kost een individueel traject bij Brand New job 4.500,- euro (excl. BTW). Bij groepsoutplacement gelden kortingsstaffels.

Een traject bij Brand New Job duurt vier tot maximaal zes maanden. Belangrijk onderdeel hierbij is het wekelijkse contact dat u met uw coach heeft. Ook buiten de vaste contactafspraken is de coach bereikbaar voor advies.

Wie vergoed de kosten van het outplacement traject?

De kosten van het outplacement traject worden normaal gesproken vergoed door de werkgever. Vaak maakt een outplacementtraject onderdeel uit van het sociaal plan, waarin de ontslagvergoeding en vergoeding van de kosten van het outplacementtraject staan beschreven.
Wanneer de outplacementkosten niet worden vergoed door de werkgever, dan brengen wij aan particulieren graag een scherpe offerte uit.

Programma outplacement traject

U leert bij Brand New Job professioneler solliciteren:

 • Hoe ziet de moderne brief en het CV er uit?
 • Hoe bereidt u zich voor op het sollicitatiegesprek?
 • Welke vragen kunt u verwachten van de interviewer?
 • Hoe kunt u zich onderscheiden ten opzichte van andere sollicitanten?
 • De elevator pitch; hoe vertelt u in 1 minuut wat uw kwaliteiten zijn?

We besteden in het outplacement traject veel aandacht aan het voeren van een goed sollicitatiegesprek. Zenuwen spelen vaak een rol en non-verbale communicatie is van grote invloed. We behandelen in het outplacement traject de volgende vragen;

 • Hoe komt u over op een ander?almostgotthejob
 • Hoe kunt u het gesprek soepel laten verlopen?
 • Hoe gaat u om met vragen waar u geen antwoord op weet?
 • Door middel van praktische oefening en concrete tips leren wij hoe u een goed sollicitatiegesprek voert.

Kansen binnen het outplacement traject

Wanneer u weet hoe u professioneel moet solliciteren, is het zaak zoveel mogelijk kansen te creëren. Brand New Job helpt u in een outplacement traject bij het vinden van passende vacatures en ontmoeten van de juiste mensen!

 • Gezamenlijk brengen we de arbeidsmarkt in kaart. Waar liggen uw kansen en op welke vacatures kunt u zich het beste richten? Wij kennen de uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus die u kunt inschakelen bij uw zoektocht. Tevens weten wij welke banensites op internet de grootste kansen voor u bieden en weten we hoe ze werken.
 • Het onderwerp ‘netwerken‘ wordt uitgebreid behandeld in het outplacement traject, u leert hier netwerk  en is en hoe u dit succesvol kunt inzetten.
 • De rol van “Sociale Media” zijn steeds belangrijker geworden bij solliciteren, zoals Twitter, LinkedIn en Facebook. Uw LinkedIn profiel wordt opgesteld of verbeterd en we leren hoe u op een slimme manier in contact komt met de juiste mensen.
 • In ons online planningsysteem kunt u gemakkelijk en snel al uw sollicitaties bijhouden. Zo behoudt u overzicht van al uw lopende sollicitaties en openstaande acties in het outplacement traject.

Uw succes is ons succes!

gothejobHet vinden van een nieuwe baan is topsport, de competitie is pittig. Tijdens de wekelijkse gesprekken met uw coach krijgt u zinnig en toepasbaar advies over het sollicitatieproces en maken we concrete afspraken over de voortgang binnen het outplacement traject. We hebben met elkaar één doel voor ogen: met succes die nieuwe baan bemachtigen!

Bent u benieuwd naar de kosten van een outplacementtraject?

Laat aan de rechterkant uw gegevens achter (bij Stel uw vraag) en we nemen contact met u op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.