bnj8

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Outplacement bij Intertoys, BartSmit en ToysXL

Blik op de toekomst

Voor een aantal medewerkers gaat het werk bij Intertoys, Bart Smit of ToysXL stoppen. Misschien zag jij het al een tijdje aankomen, misschien komt het nieuws nog onverwacht. Zeker na een lang dienstverband blijft het geen leuk nieuws. Toch moet de blik weer naar de toekomst, naar de nieuwe kansen die er liggen op de arbeidsmarkt. En die kansen liggen er. De markt is volop in beweging, gelukkig nemen ook genoeg bedrijven weer personeel aan. Maar het vraagt wel tijd, energie en focus om de nieuwe baan te vinden.
Outplacementbureau Brand New Job is vanwege de concrete en resultaatgerichte aanpak succesvol in het herplaatsen van medewerkers.

Brand New Job begeleidt je naar een nieuwe baan

Brand New Job begeleidt je op een doelgerichte manier naar een nieuwe baan of helpt naar zelfstandig ondernemerschap. Wellicht denk je ook: “Kom ik weer aan het werk in deze slechte arbeidsmarkt, ben ik niet te oud, ben ik nog wel interessant voor een nieuwe werkgever of ben ik niet veel te duur?”

Logische gedachten, maar Brand New Job heeft een methodiek ontwikkeld die meer kansen biedt. Dankzij een goede voorbereiding, wekelijkse afspraken, concrete stappenplannen en een uitgebreid netwerk gaan we gerichte kansen creëren om je weer aan het werk te helpen.

Een jobcoach bij jou in de buurt

Wij beschikken over meer dan twintig professionele coaches verspreid door heel Nederland, dus ook een coach bij jou in de buurt. Zij staan garant voor een persoonlijke en professionele begeleiding naar de nieuwe baan.

Een traject bij Brand New Job duurt vier tot maximaal zes maanden. Belangrijk onderdeel hierbij is het wekelijkse contact dat je met een coach hebt. Ook buiten de vaste contactafspraken is de coach telefonisch bereikbaar voor advies.

Klik hier voor meer informatie over het programma

Jouw succes is ons succes!

Het vinden van een nieuwe baan is topsport, de competitie is pittig. Tijdens de wekelijkse gesprekken met jouw coach krijg je zinnig en toepasbaar advies over het sollicitatieproces en maken we concrete afspraken over de voortgang. We hebben met elkaar een doel voor ogen: met succes die nieuwe baan bemachtigen!

Als je er klaar voor bent, starten we volgende week !
Laat aan de rechterkant jouw contactgegevens achter bij ‘Stel een vraag’

Of bel ons op 030-6777662 of mail naar intertoys@brandnewjob.nl