iStock_000016554134_Double-2

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Aegon sluit zich aan bij project Geld en Werk

Sinds 2015 werken wij samen met de Stichting Van Schulden naar Kansen en verzorgen wij jaarlijks cursussen, trainingen en individuele coaching voor zo’n 300 deelnemers aan dit project, onder de naam Geld en Werk.
Op deze manier krijgen de deelnemers meer grip op hun geld, betere sollicitatievaardigheden en betaald werk!

Via Stichting van Schulden naar Kansen levert Nationale-Nederlanden een belangrijke bijdrage aan projecten op het gebied van schuldpreventie, overzicht in persoonlijke financiën en financiële educatie met als doel de structurele financiële redzaamheid van kwetsbare groepen in onze samenleving te versterken.
Hiertoe is in 2008 de Stichting Van Schulden naar Kansen (voorheen Delta Lloyd Foundation) opgericht. Door haar grote betrokkenheid bij op het thema ‘armoede en schulden’ geeft Nationale Nederlanden ook nadrukkelijk aandacht aan het verbeteren van de inkomenspositie van mensen in armoede.
Naast een goed inzicht in de eigen financiële situatie is het genereren van (voldoende) inkomen de meest duurzame oplossing om uit de schulden te komen en te blijven.

Klanten in staat stellen om zelf bewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dát is de missie van Aegon. Een grote groep Nederlanders mist kennis en vaardigheden. Hun eigen financiën op orde krijgen én houden is voor hen heel lastig. Aegon wil deze mensen graag helpen. Daarom heeft Aegon heeft zich in 2016 aangesloten bij het programma van de Stichting Van Schulden naar Kansen.

Ons doel: financiële zelfredzaamheid versterken

Onze ambitie is groot. Wij willen ons inzetten in de steden waar onze kantoren zijn gevestigd. In Leeuwarden richten wij ons op de wijken met de grootste aantallen (zeer) lage inkomens. Tussen 2016 en 2020 helpen we in totaal 780 gezinnen in Leeuwarden op weg naar een gezonde financiële toekomst.