foto4

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Brand New Job aan de slag voor medewerkers de Bijenkorf

Brand New Job is door de Bijenkorf gevraagd om de outplacement trajecten van de medewerkers van de Bijenkorf te verzorgen.

De Bijenkorf sluit zijn eigen distributiecentrum in Woerden. Met de sluiting die gepland is voor medio 2019 verliezen 143 medewerkers hun baan. De warehousing- en distributie-activiteiten worden uitbesteed. Hierover wordt gesproken met Ingram Micro. Het warenhuisconcern wil met de logistiek dienstverlener in de regio Waalwijk-Tilburg kijken naar een nieuwe locatie voor een distributiecentrum.

Bijenkorf sluit eigen dc in Woerden, 143 mensen verliezen baan

Voor de betrokken medewerkers is een sociaal plan van kracht. De Bijenkorf zegt de gevolgen voor hen te betreuren, maar zegt geen andere optie te hebben gezien om in de toekomst te kunnen blijven groeien.

Brand New job verzorgt een arbeidsmarktscan en mobiliteitsplan, waarbij de positie van de medewerkers op de arbeidsmarkt in kaart wordt gebracht. Tevens wordt gekeken naar benodigde opleidingen om de kansen op nieuw werk te vergroten. Door middel van sollicitatietrainingen en persoonlijke coaching worden medewerkers naar nieuw werk begeleid. Het betreft medewerkers uit diverse functiegroepen, onder meer uit de logistiek, administratie, financiën, techniek en HR.