bnj7

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Brand New Job breidt dienstverlening uit met budgetcoaching

De dienstverlening van Brand New Job heeft zich inmiddels op verzoek van diverse opdrachtgevers uitgebreid met budget coaching, om de financiële situatie van klanten in beeld te brengen en op verzoek ook hun financiële administratie te verbeteren.

Huisbezoek/kennismakingsgesprek
Tijdens het huisbezoek wordt nader kennis gemaakt en wordt de financiële situatie in kaart gebracht, waaronder een overzicht van inkomsten en uitgaven.

Rapportage en advies
Op basis van het huisbezoek en de financiële gegevens stelt de coach een rapportage op, waarbij de huidige financiële situatie in kaart wordt gebracht alsmede een globaal advies waarmee de klant haar financiële situatie kan verbeteren. euro-427528_960_720

Coaching en Advisering
Na deze rapportage bestaat de mogelijkheid om de klant nog verder te helpen met coaching en advies om meer overzicht en inzicht te krijgen in de eigen financiële situatie. 

  • Zonder overzicht geen inzicht dus eerst zorgen we dat alle rekeningen overzichtelijk bij elkaar komen, de inkomsten en uitgaven op papier staan, etc.
  • Hierna maken we samen een maandoverzicht waaruit blijkt of er financiële balans is tussen inkomsten en uitgaven. Eventuele tekorten/schulden worden hierin meegenomen.

Wilt u meer informatie over onze budgetcoaching? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.