bnj8

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Brand New Job helpt klanten Delta Lloyd Bank aan werk

Brand New Job heeft een overeenkomst gesloten met Delta Lloyd Bank om werkloze klanten te helpen die moeite hebben om hun hypotheeklasten te betalen.

Binnen Brand New Job hebben wij een methode ontwikkeld om klanten op een resultaatgerichte manier binnen een half jaar naar een nieuwe baan te begeleiden. Dankzij onze screening kan het werkbegeleidingstraject gericht aangeboden worden. Door cliënten weer aan het werk te helpen kunnen we veel ellende (restschulden voor de klant en afschrijvingen voor de vermogensverstrekker) voorkomen.
Het mes snijdt aan twee kanten; De klant wordt aan een baan geholpen en kan daarmee de hypotheeklasten weer betalen. Daarnaast is het een positieve PR voor de financiële sector omdat dit het ultieme bewijs is dat je de klant centraal zet en echt helpt. Tenslotte is het, in tegenstelling tot de tot nu toe gekozen oplossingen (zoals rente uitstel, verhuur van het pand etc) een duurzame oplossing.

“De afgelopen jaren hebben we bewezen dat onze aanpak werkt; nu zijn we verheugd dat steeds meer hypotheekverstrekkers deze dienstverlening aan hun portfolio willen toevoegen”, aldus mede-oprichter Steven Tolsma.