bnj7

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Project ‘Regel Het’ helpt mensen uit armoede

Project Regel Het: In eén, twee of drie stappen je leven op de rit

Samen met AR Coaching en Training en Delta Lloyd Foundation gaan wij in 2016 een uniek programma uitvoeren waarbij je door financieel inzicht en overzicht weer klaar bent voor werk. En het mooie is dat wij je daar je daar helemaal gratis bij gaan helpen.

Het programma bestaat in grote lijnen uit:
STAP 1: Regel Jouw Financiën
STAP 2: Regel Jouw Sollicitatie
STAP 3: Regel Jouw Baan

Afhankelijk van jouw wensen en behoefte volg je 1 of meerdere stappen. Daarbij geldt dat je voor stap 2 en 3 altijd stap 1 moet volgen.

Hoe werkt het?
Allereerst volg je de training Regel Jouw Financiën. Na het volgen van deze training kun je vervolgens, als je dat wilt en nodig hebt, de sollicitatietraining Regel Jouw Sollicitatie volgen. Heb je daarna nog hulp nodig dan kunnen we jou een individueel coachingstraject bieden.

Voor wie?
– Houd jij ook aan het einde van jouw geld een stukje maand over?
– Steek jij wat betreft de financiën de kop in het zand?
– Heb je behoefte aan meer overzicht in jouw financiën?
– Wil je weer of meer gaan werken en zodoende meer geld verdienen?

Gratis?
Je vraagt je vast af wat het addertje is. Nou, dat is er niet. Het project is gratis omdat het gefinancierd wordt door Delta Lloyd Foundation. Hun missie is om 11.625 huishoudens die met schulden kampen, weer grip te geven op hun financiële situatie. In de steden waar Delta Lloyd kantoor houdt, binnen vijf jaar. Delta Lloyd Foundation vindt, net als wij, dat naast een goed inzicht in de eigen financiële situatie het genereren van inkomen de meest duurzame oplossing is om uit de schulden te komen en te blijven. En zodoende kunnen wij dus dit prachtige project uitvoeren.
Gratis, maar niet helemaal voor niks. We verwachten natuurlijk wel dat je zin hebt om samen met ons aan de slag te gaan!

Meer informatie en inschrijven
Meer informatie over dit project vind je via deze link: https://www.arcoaching.nl/project-regel-t

Inschrijven kan via deze link: https://www.arcoaching.nl/agenda-2016