bnj7

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Outplacement binnen het onderwijs

Bent u werkzaam in het onderwijs en heeft u te maken met ontslag of reorganisatie? Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding naar nieuw werk binnen het onderwijs.

 

Outplacementbureau voor het onderwijs

Wij zijn een outplacementbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van medewerkers uit het onderwijs. Het doel is het vinden van een nieuwe baan, binnen een termijn van vier tot zes maanden. Met resultaatgarantie! We kunnen ons daarbij concentreren op banen binnen het onderwijs of juist buiten het onderwijs.

Het hoofdkantoor van Brand New Job is gevestigd in Utrecht, maar wij werken landelijk voor diverse onderwijs instellingen. Onze outplacement en loopbaanbegeleiding coaches hebben een netwerk binnen het onderwijs en kennen hun wegen.

Resultaatgericht outplacement

Onze werkwijze is bijzonder doeltreffend. Wij weten binnen onze outplacement trajecten binnen het onderwijs meer dan 90% van de cliënten binnen zes maanden aan een nieuwe baan te helpen. Hoe we dat doen?

  • Tijdens de intake worden wederzijdse verwachtingen en wensen uitgesproken. Wij nemen alleen medewerkers in een outplacement traject die ook bereid zijn om hard te werken. Een nieuwe baan vinden binnen het onderwijs komt niet vanzelf en vraagt van de medewerker en Brand New Job commitment en inzet.
  • Volgens een stappenplan worden in de eerste vier weken alle belangrijk aspecten doorlopen van solliciteren: het CV, de brief, de elevator pitch, het gesprek en de vacatures op de arbeidsmarkt. Ook binnen het onderwijs is de eerste indruk van groot belang en een goede voorbereiding is het halve werk!
  • Tenslotte monitoren wij het aantal vacatures, aantal sollicitaties en aantal gesprekken van een client. Waar nodig ondersteunen wij actief met jobhunting binnen of buiten het onderwijs om vacatures aan te dragen vanuit ons netwerk en social media.

Meer informatie over outplacement binnen het onderwijs?

Voor meer informatie over outplacement binnen het onderwijs, belt u met 030-6777662 of vul een terugbelverzoek in aan de rechterkant van deze website.

Wij staan voor kwaliteit binnen onze outplacement trajecten. Dankzij onze stappenplannen en online rapportagesystemen werken wij gestructureerd en doelgericht.

Brand New Job is Noloc gecertificeerd, een kwaliteitskeurmerk voor outplacement binnen het onderwijs.