bnj8

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Outplacement binnen de overheid

Bent u werkzaam binnen een overheidsinstelling en heeft u te maken met ontslag of reorganisatie? Binnen de overheid vinden steeds meer fusies en reorganisaties plaats. Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding naar nieuw werk binnen gemeentes en de overheid.

 

Outplacementbureau voor de overheid

Wij zijn een outplacementbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van medewerkers binnen de overheid. Het doel is het vinden van een nieuwe baan, binnen een termijn van vier tot zes maanden. Met resultaatgarantie! We richten ons daarbij primair op banen binnen de overheid, maar in overleg ook zeker op banen buiten de overheidssector.

Het hoofdkantoor van Brand New Job is gevestigd in Utrecht, maar wij werken landelijk voor instellingen binnen de overheid. Onze outplacement en loopbaanbegeleiding coaches hebben een netwerk binnen de overheid en kennen hun wegen.

Resultaatgericht outplacement

Onze werkwijze is bijzonder doeltreffend. Wij weten binnen onze outplacement trajecten binnen de overheid meer dan 90% van de cliënten binnen zes maanden aan een nieuwe baan te helpen. Hoe we dat doen?

  • Tijdens de intake worden wederzijdse verwachtingen en wensen uitgesproken. Wij nemen alleen medewerkers in een outplacement traject die ook bereid zijn om hard te werken. Een nieuwe baan vinden binnen de overheid komt niet vanzelf en vraagt van de medewerker en Brand New Job commitment en inzet.
  • Volgens een stappenplan worden in de eerste vier weken alle belangrijk aspecten doorlopen van solliciteren: het CV, de brief, de elevator pitch, het gesprek en de vacatures op de arbeidsmarkt. Ook binnen de overheid is de eerste indruk van groot belang en een goede voorbereiding is het halve werk!
  • Tenslotte monitoren wij het aantal vacatures, aantal sollicitaties en aantal gesprekken van een cliënt. Waar nodig ondersteunen wij actief met jobhunting binnen of buiten de overheid om vacatures aan te dragen vanuit ons netwerk en social media.

Meer informatie over outplacement binnen de overheid?

Voor meer informatie over outplacement binnen de overheid, belt u met 030-6777662 of vul een terugbelverzoek in aan de rechterkant van deze website.

Wij staan voor kwaliteit binnen onze outplacement trajecten. Dankzij onze stappenplannen en online rapportagesystemen werken wij gestructureerd en doelgericht.

Brand New Job is Noloc gecertificeerd, een kwaliteitskeurmerk voor outplacement binnen de overheid.