test foto 2

Outplacement

Lees meer

re-integratie

Lees meer

loopbaanbegeleiding

Lees meer

sollicitatietraining

Lees meer

Zorgsector

Outplacementbureau Brand New Job heeft ruime ervaring binnen de zorgsector. De hoofdvestiging is in Utrecht maar voor outplacement en re-integratie werken wij altijd op locatie. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van coaches, trainers en adviseurs.

Zorginstellingen worden geconfronteerd met drastische overheidsmaatregelen en teruglopende inkomsten. Hierdoor worden ingrijpende organisatieveranderingen noodzakelijk. Dit betekent dat ook de personeelsbezetting onder druk staat en dat de organisatie moet afslanken door middel van outplacement.

Daarbij krimpt niet alleen de werkvloer, maar ook het management blijft niet buiten schot. Met minder mensen kunnen niet alle producten en diensten “in de lucht gehouden worden”. Er moeten moeilijke keuzes gemaakt worden.

Geluiden die wij daarbij in de praktijk horen: “Gaan we de thuiszorg afstoten ten gunste van de intra-murale activiteiten?” Of: “Welke locaties gaan we samenvoegen en kunnen we dan in ieder geval de zorg-medewerkers op niveau 4 voor onze instelling behouden?”

Men kiest door deze ontwikkelingen meestal voor een platte organisatie, voor zelfsturende teams en integrale verantwoordelijkheid voor managers met een brede “span of control”. Dat vraagt vaak ook om een cultuuromslag, een andere manier van  denken en een andere manier van werken.

Wij hebben de expertise en de ervaring om deze transities te ondersteunen.

Brand New Job ondersteunt zorginstellingen op de volgende gebieden:

  • Outplacement, voor individuen en groepen. Maatwerk en persoonsgericht
  • Re-integratie/tweede spoor, vanuit de ziektewet naar een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever
  • Empowerment trainingen, om medewerkers bewust te maken van hun eigen kracht, kwaliteiten en mogelijkheden
  • Sollicitatietrainingen, omdat solliciteren een vak apart is en in de huidige tijd topsport genoemd mag worden
  • (Interim) Management en consultancy ten behoeve van veranderingstrajecten.

Foto zorgsector
Hierin zijn wij de coach, de trainer, de procesbegeleider en de gesprekspartner op strategisch niveau. Het gehele proces van verandering is bij ons in goede handen.

Onze dienstverlening is gericht op het resultaat: een krachtige organisatie met een hoogwaardige en onderscheidende dienstverlening in de zorg.

Wilt u meer informatie over ons bureau en onze werkwijze? U kunt ons bellen voor een afspraak, wij komen graag langs.